tiistai 5. tammikuuta 2016

Teemakuu taidetta

Tammikuun teema, vain vasurilla

Teemakuussa viihdytään ja luodaan taidetta, jos ei osata se pian opitaan!
Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta.


En muista kenen blogin kautta olen aikoinaan löytänyt tällaisen kuukausittain tapahtuvan teemataitelun. Olen salaisesti ihaillut muiden töitä ja ajattelin, että voisin jolloinkin ottaa itsekin osaa. Noh, tällainen kuin vuodenvaihde, on melkoisen sopiva aika aloittaa jotain uutta. (Kestääkö tämäkin innostukseni kolme kuukautta kuten kaikki muutkin. Tästä asiasta bloggasin tänään viimeiseksi toisessa blogissani.) Joka tapauksessa yritän ainakin tämän kuukauden. Ja sattui ihan mielenkiintoinen haaste. Maalaa, piirrä, askartele ym vasemmalla kädellä mikäli olet oikeakätinen.

Ensimmäinen työni on todella vaatimaton. Nopeasti sutaistu vaikka siihen pari päivää meni, maalien piti kuivua välillä. 


Mitähän tämä yrittää olla? No mennään tekniikkaan ensin.
Akryylimaalit, punaista värjättyä sahanpurua ja kimalletta.
Keltainen Mikäliemutka on sotkettu paperille suoraan vasemmalla kädellä.
Siveltimellä sörkin keltaisten huippujen päälle sinistä.
Ripottelin punaista sahanpurua kaiken päälle.
Valkoista akryyliä vetelin pienellä siveltimellä.
Päälle ripottelin kimalletta.
Kaikki siis vasurilla.


Yritin kuvata korkeuseroja,
siis YritinEntä jos kuvan nostaa seinää vasten


Ei yhtään sen kummempi


Nimi? MikälieKeltainenMutka


11 kommenttia:

 1. Hieno alku. Kiva kun tulit mukaan! Kerroksellisuus näkyy kyllä kuvissa ja minulle tulee mieleeni karnevaalit :)
  Kun jatkossa teet seuraavan,huomioi sama tunniste niin päivittyy sitten sinne teemasivulle työsi.Tuo teemakuun taidetta tunniste vie kaikkiin kuviisi sitten myöehmmin jos jatkat, mutta jos yksilöit esim. tammikuun vasuri, se tuo vain tähän teemakuukauteen. Joka kuukausi on uusi teema.Tästä se lähtee! :)

  VastaaPoista
 2. Iloisuutta ja sitä toivomaamme luomisen oloa tässä löytyy, hyvin aloitit teemailun :) Mikälie Mutka on keltainen mato, joka ihmettelee kuka häntä seuraa ;D Tykkään tästä :)

  Sinulla ei näytä olevan tunnisteita, ne kun lisäät, niin päivittyy, kuten Esther tuossa selitti. Siis kaksi tunnistetta, 1. teemakuun taidetta ja 2. teema 14 (tai Esteherin ehdottama tammikuun vasuri)
  Ensimmäistä käytän minä, jotta saan blogisi päivittymään haastesivun sivupalkkiin. Sen lisäät jatkossa kaikkiin teemakuun taidetta postauksiin.
  Toista tunnistetta käytät linkityksessä, näin kaikki kuusi työtäsi tulee näkyviin samasta linkistä klikkaamalla. Tunnisteet voivat olla muunkin nimisiä, mutta omassa blogissasi aina samat.
  Linkityksesi on oikein, mutta kun olet ensin lisännyt tähän nuo tunnisteet, sitten klikkaat sitä tunnistetta!! Ja tämän osoitteen kopioit ja liität InLinkziin.
  Voin nyt korjata puolestasi tämän linkityksen, mutta ensin sinun pitää lisätä ne tunnisteet :)

  Tähän blogisi sivupalkiin kannattaa myös lisätä Tunnisteet-gadgetin, jatkossa siitä on lukijoille hyötyä, löytyy postaukset myöhemmin helpommin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, nyt on kaikki ok! Korjasin linkkisi, seuraavissa lisäät vain nämä tunnisteet eikä muuta linkitystä tarvita tähän teemaan. Innolla odotan seuravaa työtäsi :)
   ps. Blogiluettelo ei nyt vielä päivittynyt, bloggeri taas hidastelee, odotellaan:)

   Poista
 3. Ihanan pirteä työ!
  Näen valkoisia orkidea kukkasia ja riikinkukon höyheniä, vie ajatukset lämpimään tropiikkiin.

  VastaaPoista
 4. Jännä juttu, että kaikki näette jotain, mato, karnevaalit, orkideoita, höyheniä. Minä itse en tiedä mitä näen. Kenties Keltaisen joen tai vuoriston.

  VastaaPoista
 5. Mä nään ensin ylhäällä ihan selvästikkin silmät, nenän ja suun ja sitten tuleekin paljon silmiä lisää joka puolelta, iiik!
  Mutta käärmehän siinä luikertelee ihan selkeesti, vähän joka puolella, sellasia ne käärmeet on, salakavalia!!
  Kiva, kun tulit mukaan!

  VastaaPoista
 6. Taitaa olla kaksikyttyräinen komea lohikäärme. Todella hienosti tehty kaikkineen kuvioineen.

  VastaaPoista
 7. Kiva, kun lähdit mukaan tähän teemailuun, tähän jää koukkuun! Itse en ole vielä saanut aloitettua tammikuun töitä, onneksi on aikaa.

  Rehevää ja rouheaa tekstuuria, tekisi ihan mieli kokeilla!

  (Joudun kommentoimaan tänne blogger-profiilillani, koska tuolla profiilivaihtoehdoissa ei ole nimi/url-vaihtoehtoa.)

  VastaaPoista
 8. Minäkin kaipaan aina nimi/url vaihtoehtoa, kun joka välissä ei kerkiä kirjautua, kun blogeja selaan :-)Sitten jää kommentoimatta.
  Mutta taiteellinen ensivaikutelma on loistava, kun työtäsi katselen. Hieno aloitus ja tosi kiva kun lähdit mukaan. Taiteellista alkanutta vuotta myös :-)

  VastaaPoista
 9. Mukava kun lähdit mukaan uuteen haasteeseen :)! Minulle tämä maalaus toi seinää vasten kuvattuna heti mieleen Kiinalaisen Uuden Vuoden ja lohikäärmeen kaiken juhlahumun keskipisteenä. Tanssien eteenpäin tätä vuotta!

  VastaaPoista
 10. Mukava kun lähdit mukaan uuteen haasteeseen :)! Minulle tämä maalaus toi seinää vasten kuvattuna heti mieleen Kiinalaisen Uuden Vuoden ja lohikäärmeen kaiken juhlahumun keskipisteenä. Tanssien eteenpäin tätä vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi