perjantai 22. maaliskuuta 2019

Teemakuu 46. Kollaasi


Tässä koko tarina. Asiat joihin kukaan ei kiinnitänyt huomiota: asemiehellä ei ole kasvoja eikä jalkoja. Hän on myös läpinäkyvä. On oudosti mukana jokaisessa naisen elämänvaiheessa.
Kuva 1. Tyttö lukee saamaansa kirjettä suruissaan. Rintamalta on tullut tieto, että sulhanen on todennäköisesti kaatunut sodan melskeessä eikä ruumista ole löydetty. Mies on astunut miinaan ja menettänyt jalkansa ja kasvonsa.
Kuva 2. Tyttö palaa arkeen ja tekee arkiaskareitaan. Mies on henkiolentona mukana näissä askareissa.
Kuva 3. Ystävätär houkuttelee tytön pois kotoa elämän rientoihin. Mies varjelee jokaista askelta.

Kuva 4. Tyttö löytää uuden sulhasen. Mies seuraa myös tätä suhdetta ja suojelee tyttöään samalla.
Kuva 5.Tyttö on jo vanha nainen. Hän avioitui ja eli pitkän liiton yhdessä aviomiehensä kanssa. Mies kuolee ennen naista. Henkiolentosulhanen lohduttaa tyttöään tässä tilanteessa.
Kuva 6. Tyttö elää vielä pitkän elämän aviomiehen kuoltua ja lopulta kuolee itsekin. Sulhanen ottaa hänet vastaan ja viimein he saavat toisensa toisessa ulottuvuudessa.
Mitäs sanotte? Voisiko näin käydä? Monet teistä näki asemiehen uhkana, mutta hän on tytön suojelusenkeli koko elämän matkan. Hän jäi henkiolennoksi sen vuoksi, ettei hänen ruumistaan koskaan löydetty eikä siten voitu virallisesti haudata ja saada papin siunausta hautajaisissa.

7 kommenttia:

 1. Täältähän se vastaus tulikin. Ase joka kuvasssa teki pelottavuuden. Tarina on koskettava ja paljon mahdollista että näin on tapahtunutkin. Kiitos kuvatarinasta ja onnittelut! Käy hakemassa kaunis papukaijamerkkisi :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä näin voisi käydä, koskettava tarina.
  Jokainen katsojahan peilaa omaa kokemusmaailmaansa katsoessaan kuvaa, sen takia tulkintoja on yhtä monia kuin katsojiakin.

  Onnittelut!

  VastaaPoista
 3. Rakkaudellinen tarina vaikka välillä näin aseen uhkaksi.
  Uskon, että noin voisi käydä.

  Koskettava kuva tarina.
  Onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä koskettava tarina.
  Mutta luultavasti voisi olla ihan tosi tarinakin.
  Hienosti ajateltu ja piirretty!

  VastaaPoista
 5. Hieno tarina. Kyllä näistä nyt kun sanot huomaa sen suojelijan. Alkuun pidin miestä uhkana, jäi huomaamatta se läpinäkyvyys.

  VastaaPoista
 6. Hieno vaikkakin koskettava tarina. Elämän kokeminen on jokaisen oma,toiset ovat herkempiä aistimaan muuta,toiset taas ei.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi