maanantai 17. syyskuuta 2018

Teemakuun kollaasi. Syyskuu 6

Viimeinen vesiteos tuotti jo tuskaa. En millään meinannut saada ideaa, millaisen ja mistä materiaaleista sen tekisin. Kokeilin kaikenlaista, mietin kaikenlaista, paperia, villaa, lankaa, helmiä, paljetteja. Mikään ei tuntunut uskottavalta eikä mieleiseltä. Viimein päädyin lasiin. Etsin joka paikasta tiettyjä lasikiviä, joita tiedän minulla olevan, kirkkaita, värittömiä pieniä lasikiviä. Vaan eipä niitä missään ollut, löysin kuitenkin värillisiä lasikiviä, ja osa niistä on sinisiä. Koska sinistä on minun vesiteokseni tähänkin saakka olleet, sininen sai kelvata tähänkin.

Ensin pohjustin levyn gessolla, johon olin lisännyt hiukan sinistä akryylimaalia. Enkä vain pohjustanut, vaan mätin sitä läjäpäin levylle. Paksusti ja epätasaisesti.

Lasikivet pudottelin seokseen, nehän liimaantuvat gessoon. Laitoin myös muutaman pienen simpukankuoren mukaan. Ja tässä tämä uusin ja viimeinen teokseni on. (Vai onko viimeinen, se jää nähtäväksi)

Tulossa on vielä kollaasi ja YLLÄTYS. Joten odotelkaa seuraavaa postausta aiheesta VESI.

1 kommentti:

  1. Tästä tuli merellinen työ. Matalassa vedessä, vesi aaltoilee pienin värein ja kauniit kivet ja simpukat paljastuvat vedestä. Ihana, kesäinen merenranta.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi