tiistai 18. syyskuuta 2018

Teemakuun kollaasi. Syyskuu kollaasi ja yksi kuutio vettä

Alussa oli Vesi - niin, se oli tämän kuun teema. Tartuin aiheeseen erilaisten kokeilujen kautta. Alussa en tiennyt mtä tästä lopulta syntyy. Tein kuusi suurinpiirtein samankokoista levynpalaa, sanon suurinpiirtein, koska ne eivät ole mitenkään millimetrin tarkkuudella leikattuja, kuten lopussa huomasin. 

Kokeilujeni myötä alkoi kehittyä visio siitä, mitä näistä leyvistä lopullisessa muodossaan tulee olemaan. Mutta ensin kollaasi näistä töistä.





Minulle siis kehittyi visio, en laita näitä seinälle tauluiksi vaan kokoan ne muulla tavalla. Kootessani tajusin, että olisi pitänyt tietää jo alussa mitä olen tekemässä. Jälkiviisaus on se paras viisaus. Silti onnistuin tekemään SEN, Kuution.

Liimapyssyliimalla liimailin ensi laatikon, sitten pohjat. Pohjista tietenkin jäi raot irvistämään, juuri tämän millimetrien tarkkuuden puuttuessa. Ei haittaa, nythän voin viimein käyttää sitä paperia, jota en yhteenkään levyyn käyttänyt. Liimasin siis jokaiseen saumaan paperinarua. Ja kappas, minulla on kuutio vettä, esine jolla ei tee yhtään mitään. 

Kas tässä, Kuutiollinen Vettä.













Ja heippa, siellähän on minun tekemä Iloinen Papukaija
Kiitos

9 kommenttia:

  1. Ai tuotako tarkoittaa vesikuutio. Ihanat pinnat vesikuutiosi pinnassa. Huikeaa ja kaunista.

    VastaaPoista
  2. Kekseliäästi taas ideoit aiheen tulkinnan. Kollaasi on kaunis,m utta kuutia huippu! Hymyilytti, "esine jolla ei tee mitään" paitsi ihailla.
    Onnittelut ja kiitos papukaijasta.

    VastaaPoista
  3. Niinpä, minuakin hymyilytti tuo ilmaisu. Kaunis on katsella joten silmäniloa siitä on. Jokainen sivu erikseen tehty. Onnea hienosta kollaasista ja vesitaidekuutiosta, sekä papukaijasta.

    VastaaPoista
  4. Niinpä, minuakin hymyilytti kommenttisi. Silmäniloa siitä on, joten ei ollenkaan hyödytön. Onnea hienosta kollaasista ja vesitaidekuutiosta.

    VastaaPoista
  5. Siis ihailla pitää tätä sun mielikuvitusta taas!
    Onnea kollaasista ja hienosta papukaijamerkistä!

    VastaaPoista
  6. Hieno idea koota kuutio, jolla ei tee mitään. Tai voihan sitä katsella ja ihastella. Onnittelut.

    VastaaPoista
  7. Hieno kuutio! kekseliäs ja kokeileva olet, ihailen.

    VastaaPoista
  8. Vesikuutiollinen taidetta, loistava keksintö!! Onnittelut upeasta toteutuksesta!

    VastaaPoista
  9. Lisäsin yhteiskollaasin tämän sinunkin, aivan vahingossa oli jäänyt pois. Mitähän jännää keksit tässä kuussa, mutta varovaisesti sitten tulen kanssa ;)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi